Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 kg kiaulienos šoninės su šonkauliais
400 g kopūstų
3 obuoliai
2 svogūnai
druska
pipirai
aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinkite vieną svogūną ir sumaišykite su 1,5 šaukšto druskos ir pora žiupsnelių pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą. Kad mėsa geriau išsimarinuotų keliose vietose ją įpjaukite ir palaikykite apie 12 valandų.
Mėsai išsimarinavus susmulkinkite kopūstą, obuolius supjaustykite kubeliais, įberikite truputį druskos bei pipirų ir viską gerai išmaišykite
Įpjaukite mėsą peiliu taip, kad būtų galima ją prikimšti ir dėkite į vidų sumaišytus kopūstus su obuoliais. Likusius kopūstus su obuoliais uždėkite ant viršaus.
Į skardą įpilkite truputį aliejaus ir vandens, dėkite kepsnį, uždenkite jį folija ir kepkite apie 1 valandą 30 minučių 150 laipsnių temperatūroje. Po to nuimkite foliją ir sumažinę temperatūrą kepkite dar apie 1 valandą.
Patiekite karštą su virtomis bulvėmis ir mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus!