Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų
braškių
250 gramų
maskarponės sūrio
200 mililitrų
grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų
cukraus
20 vienetų
biskvitinių pirštelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Maskarponės sūrį išplakti su 100 gr cukraus. Grietinėlę išplakti ir sumaišyti su maskarponės mase.
2.
Braškės susmulkinkite iki skystos masės ir sumaišykite su likusiu cukrumi. Šiek tiek braškių pasilikti papuošimui.
3.
Į torto formą ar kitokį indą sudėkite damų pirštelius, tada supilkite pusę braškių masės. Ant viršaus paskirstykite pusę maskarponės masės. Viską pakartokite taip pat dar kartą.
4.
Likusias braškes perpjaukite išilgai ir sudėkite ant deserto viršaus. Galite puošti šilauogėmis arba mėtos lapeliais.