1.
Sausainius sutrupinau iki smulkių, šlapio smėlio konsistencijos trupinių. Galima smulkinti virtuviniu kombainu ar, sudėjus į tvirtą maišelį, smarkiai patrankyti kočėlu. Į sausainius įdėjau kakavos ir išmaišiau.
2.
Karštame vandenyje ištirpinau cukrų ir sumaišiau su sausainių trupiniais. Labai gerai viską išmaišiau.
3.
Įdarui kambario temperatūros sviestą sumaišiau su cukraus pudra ir kokoso drožlėmis.
4.
Ant maistinės plėvelės (apie 30 × 25 cm) dėjau sausainių masę, tolygiai paskirsčiau ir paspaudžiau. Tada ant viršaus sudėjau įdarą, tolygiai paskirsčiau ir paspaudžiau.
5.
Prilaikydama maistine plėvele, susukau vyniotinį. Atsargiai, neįsukite plėvelės į vyniotinio vidų!
6.
Ant viršaus užbarsčiau smulkintų graikinių riešutų ir palikau šaldytuve sutvirtėti.