1.
Želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti 10 minučių išbrinkti.
2.
Išbrinkusią reikia ištirpinti vandens garų vonelėje. Indelį su želatina uždėkite ant puodo su lėtai verdančiu vandeniu, kad indelio dugnas nesiektų vandens. Nuolat maišant, kaitinkite (neužvirinkite). Ištirpintą želatiną palikti atvėsti, tačiau, ji turi išlikti vos šilta, nepradėjusi ar tik vos pradėjusi stingti.
3.
Maskarponės sūrį sumaišykite su kondensuotu pienu.
4.
Plakdami grietinėlę, maža srovele pilkite želatiną ir gerai išmaišykite. Sumaišykite maskarponės ir grietinėlės mases.
5.
Pasiruoškite želė su puse kiekio vandens, nurodyto ant pakuotės ir palikite atvėsti
6.
Tortinės dugną išklokite kepimo popieriumi ir išdėliokite plikytus pyragaičius. Supilkite kremą ir išlyginkite paviršių. Palikite sustingti kelias valandas šaldytuve.
7.
Kai kremas sustings, ant viršaus išdėliokite nuluptas ir nuvalytas mandarinų skilteles. Po kelis šaukštus, atsargiai supilkite citrinų želė ir dėkite į šaldytuvą pilnai sustingti.