1.
Želatiną užpilkite šiltu vandeniu, kad apsemtų ir palikite, kad išbrinktų. Tuomet ištirpinkite virš garų ir palikite atvėsti.
2.
Tortinės dugną išklokite kepimo popieriumi ir išdėliokite sausainius (galite juos perlaužti per pusę).
3.
Braškes supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
4.
Dubenyje sudėkite maskarponės sūrį, kokosų pieną , cukrų ir viską gerai išmaišykite.
5.
Į kremą supilkite atvėsusią želatiną, sudėkite braškes, kokosų drožles, įpilkite pagal skonį citrinos sulčių ir išmaišykite. Viską supilkite į tortinės formą, dėkite į šaldytuvą. Kai supilsite kremą, kai kurie sausainiai iškils į viršų - galite taip ir palikti arba prispausti juos prie dugno.
6.
Kai viršus šiek tiek sustings, išdėliokite pjaustytas braškes ant viršaus ir grąžinkite į šaldytuvą 3 valandoms arba palikite per naktį.