Autorius apie receptą:
Lietuvos šimtmečiui - 100 koldūnų. Jau senai kurpiau mintį pagaminti spalvotų koldūnų, o artėjant Lietuvos šimtmečiui, tai įgyvendinti tiesiog puiki proga. Manau, kad
Lietuvos šimtmečiui - 100 koldūnų. Jau senai kurpiau mintį pagaminti spalvotų koldūnų, o artėjant Lietuvos šimtmečiui, tai įgyvendinti tiesiog puiki proga. Manau, kad gavosi visai neblogai ir be jokių sintetinių dažiklių. (...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 100
3 stiklinės
miltų
180 mililitrų
vandens
(karšto, virinto)
2 vienetai
morkų
1 vienetas
burokėlių
(virto)
3 šaukštai
aliejaus
1 sauja
špinatų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į 3 dubenėlius supyliau po stiklinę miltų, po šaukštą aliejaus ir apie 60 mililitrų vandens.
2.
Iš morkų, burokėlių, špinatų išspaudžiau sultis ir supyliau į skirtingus dubenėlius, išminkiau tešlą.
3.
Iš skirtingų spalvų masės formavau koldūnus su įdaru.