Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
450 gramų | kvietinių miltų | |
250 mililitrų | vandens (šilto) | |
60 mililitrų | aliejaus | |
7 gramai | sausų mielių | |
1 šaukštas | cukraus (nubraukto) | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
Viršui: | ||
4 vienetai | pomidorų (nedidelių ) | |
300 gramų | fermentinio sūrio (tarkuoto) | |
200 gramų | rūkytos dešros (arba keptos vištienos) | |
2 vienetai | žaliosios paprikos (arba kitokių) | |
1 saujelė | džiovintos žolelės (čiobrelių, raudonėlių ar kitų žolelių) | |
Padažui: | ||
pagal poreikį | pomidorų padažo | |
pagal poreikį | majonezo |