Viską darau tame pačiame puode (kepu, troškinu, verdu). Pirmiausia susipjaustau porą, bei susitarkuoju morką ir kepinu ant silpnos ugnies, kol įgaus gintarinį atspalvį. Tuomet sudedu smulkintą moliūgą, toliau kepu vis pamaišant. Užpilu verdančiu vandeniu bei paberiu prieskonių, uždengus dangtį palieku troškintis (tol, kol suminkštės moliūgas). Kol moliūgas troškinasi, keptuvėje kepinu grybus. Maždaug po 15 - 20min. daržovės jau būna išvirusios, tad blenderiu sutrinu visą turinį, kadangi moliūgas labai greit sutęžta, vienalytę tyrę nesunku sutrinti ir šakute.
Taigi, sriuba jau paruošta, beliko ją patiekti. Į kiekvieną sriubos lėkštę atskirai pridėkite keptų grybų, sumaišytų su petražolėmis ir krapais. Pagardinkite grietine.
Skanaus, mielieji!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)