Moliūgas įdarytas avinžirniais, špinatais ir pievagrybiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Moliūgas įdarytas avinžirniais, špinatais ir pievagrybiais
Moliūgas įdarytas avinžirniais, špinatais ir pievagrybiais
Moliūgas įdarytas avinžirniais, špinatais ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Pirmiausiai pradėsiu nuo to, kad įdariau spagetinį moliūgą. Esate girdėję ar valgę tokį? Spagetinis moliūgas mano atradimas jau nuo pernai metų. Apdorojus aukštoje Pirmiausiai pradėsiu nuo to, kad įdariau spagetinį moliūgą. Esate girdėję ar valgę tokį? Spagetinis moliūgas mano atradimas jau nuo pernai metų. Apdorojus aukštoje temperatūroje daržovės visus išsiskaldo į makaronus primenančius spagetti. Na tai ir gražu ir maistinga. Moliūgų spageti galima naudoti vietoje tikrų makaronų. Šiandien aš noriu pasidalinti su Jumis, kaip įdariau spagetinį moliūgą, kai pietums nenorėjau mėsos. Receptą radau kulinariniame žurnale „Druska ir pipirai“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas moliūgų (spagetinio)
Kepimui:
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
Įdarui:
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1/4 vieneto cukinijų
4 vienetai pievagrybių
2 šaukštai konservuotų avinžirnių
1 sauja špinatų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis džiovintų čiobrelių
pagal skonį druskos
Pabarstymui:
50 gramų fetos sūrio
1 žiupsnelis čili dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Spagetinį moliūgą perpjauname per pusę. Dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi, perpjauta puse žemyn. Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val.
2.
Svogūną supjaustome nedideliais gabalėliais, pievagrybius riekelėmis, cukiniją griežinėliais.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame svogūnus ir pakepiname, kol šie suminkštės. Sudedame pievagrybius, cukiniją, jei mėgstate, puikiai čia tiks ir paprikos gabalėliai ir pakepiname keletą minučių. Suberiame avinžirnius ir špinatų lapelius. Pagardiname druska, pipirais, čiobreliu. Gerai išmaišome ir pakaitiname keletą minučių.
4.
Iškepusį moliūgą paardome šakute, kad gražiai atsiskirtų spageti. Įdarome jau paruoštu įdaru. Pašauname 5 min į įkaitintą iki 180 C laipsnių orkaitę.
5.
Pabarstome trupintu feta sūriu, čili dribsniais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital