Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
210 gramų | moliūgų tyrės | |
200 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D) | |
2 vienetai | kiaušinių (didelių) | |
150 gramų | cukraus | |
120 gramų | augalinio aliejaus (arba tirpinto ir atvėsinto sviesto) | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių | |
1 šaukštelis | cinamono | |
0.5 šaukštelio | malto muskato | |
0.5 šaukštelio | maltų gvazdikėlių | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
Įdarui: | ||
100 gramų | tepamo sūrelio (naudojau Philadelphia, taip pat puikiai tiks maskarponės sūris) | |
30 gramų | cukraus pudros | |
1 šaukštelis | citrinų sulčių (apytikriai) | |
Pabarstymui: | ||
40 gramų | cukraus | |
20 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D) | |
20 gramų | sviesto (šalto) | |
1 šaukštelis | cinamono |