Patarimas
Kai padažas jau paruoštas, į karšo vandens vonelę įpilti šiek tiek šalto vandens. Pridengti ir laikyti šiltai, prieš patiekiant dar sykį išplakti.
Mieles sumaišyti su 40 g cukraus. Ištirpinti 25 g sviesto, įpilti 1/8 l drungno pieno ir supilti į mieles. Suberti miltus, įmušti kiaušinį, sukrėsti tarkuotas citrinų ir apelsinų žieveles, suminkyti tešlą ir palikti kilti.
Iš tešlos padaryti volelį, supjaustyti į 24 gabalėlius, suformuoti kukulius ir palikti kilti. 25 g cukraus ištirpinti 375 ml pieno ir užvirinti su 25 g sviesto. Kukulius sudėti į puodą, uždengti ir išvirti. Galima virti ir garuose.
35 g cukraus sumaišyti su cinamonu ir apibarstyti trečdalį kukulių. Skaldytus migdolus paskrudinti, jais apibarstyti 8 kukulius, likusius apiberti aguonomis.
Karšto vandens (70°C) vonelėje suplakti padažą iš 1 kiaušinio, 2 trynių, 50 g cukraus, baltojo vyno ir trešninės.