Sėlenas suberti į dubenėlį, įmušti kiaušinį, užpilti pasukomis ir išmaišyti. Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais. Nuvalytus porus supjaustyti 2 cm storio žiedeliais ir nuplauti.
Keptuve įkaitinti sviestą ir pakepinti svogūnų kubelius, kol suminkštės. Suversti porų žiedelius, supilti sultinį, sukrėsti grietinę, pagardinti druska ir pipirais. Virti 10 minučių ant silpnos ugnies.
Maltą mėsą sumaišyti su išbrinkintomis sėlenomis, pagardinti petražolėmis, druska ir pipirais. Iš faršo suformuoti 8 nedidelius maltinius ir iškepti su aliejumi. Dažnai varyti.
Krakmolą suaišyti su šlakeliu vandens ir sukrėsti į keptuvą su daržovėmis. Padažą užviriti, pasūdyti ir apibarstyti petražolėmis.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)