2-3 porcijos.
Susmulkinti kopūstą.
Rieštutus pakepinti keptuvėje ant sviesto.
Suberti česnaką ir pakepinti dar 1 minuutę.
Suberti kopūstus ir vis pamaišant kaitinti apie 5 minutes. Kad nesviltų ir nereikėtų daugiau aliejaus aš sviesto (nebūtų labai riebu), įpilkite šiek tiek vandens.
Troškintus kopūstus išimkite į lėkštę, sumaišykite su razinomis, actu ir prieskoniais.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)