Konservuoti grybai su pomidorų padažu

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek lauro lapų
0.5 kilogramo svogūnų
1 litras pomidorų padažo
šiek tiek druskos
1 kilogramas grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedeliais supjaustom svogūno galvutes ir pakepinam su aliejumi. Į puodą dedam išvirtus grybus, pakepintus svogūnus, sudedam visus prieskonius ir troškinam apie 10 min. Po to supilam pomidorų padažą, dar truputį pakaitinam ir viską sudedam į stiklainiukus.
AUTORIUS: Dovilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: Išvirti
Komentarai (6)
justina
2014-09-17 21:16
o jus galima ne is cvirkos gatves?siauliai ATSAKYTI
justina
2014-09-17 21:15
:)))) ATSAKYTI
2014-09-10 22:54
Geras skonis ATSAKYTI
as
2010-09-14 17:53
o cia jau tavo problema, jei nemaki pasudyt pagal savo skoni ATSAKYTI
(anonimas)
2010-09-06 10:07
ka reiskia "druska pagal skoni" as kai idedu kaip man skanu, po to buna per mazai. Nemegstu tokiu receptu kur neparasoma tiksliai ATSAKYTI
(anonimas)
2010-08-07 09:03
:super: ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital