Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 citrinos,
300 g žuvies konservų aliejuje,
Truputį alyvuogių,
2 šaukšteliai garstyčių,
2 šaukštai grietinės,
Truputį pipirų.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nupjauti citrinos viršūnėlę. Aštriu peiliu išskobti citrinos vidų. Nupjauti citrinos apačią taip, kad ją galima būtų pastatyti. Supjaustyti alyvuoges, žuvies konservus sutrinti, įdėti šaukštelį garstyčių, grietinės, susmulkintą citrinos minkštimą, įberti pipirų ir viską išmaišyti. Įdaru prikimšti citriną, uždengti viršūnėle. Žuvies konservus galima pakeisti krabų ar krevečių lazdelėmis ir kapotu virtu kiaušiniu.