Autorius apie receptą:
Iš išvaizdos gali pasirodyti, kad tai - Benedikto kiaušiniai, bet neapsigaukite, nes tokio patiekalo tikriausiai dar nesate matę! Jei desertui mėgstate morengus, paruošimo
Iš išvaizdos gali pasirodyti, kad tai - Benedikto kiaušiniai, bet neapsigaukite, nes tokio patiekalo tikriausiai dar nesate matę! Jei desertui mėgstate morengus, paruošimo technika Jums bus visai nesudėtinga, o jei ne - turėsite progą išbandyti. Tobulas skanėstas savaitgalio pusryčiams. Tiekti ir skanauti patariu kaip ir Benedikto kiaušinius: ant skrebučių, su avokadu, skrudinta šonine ar olandišku padažu, apiberti kapotais žalumynais.
(...daugiau)(...mažiau)
Greta
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai
kiaušinių
1 šaukštas
kietojo sūrio
(tarkuoto)
0.5 šaukštelio
druskos
2 žiupsneliai
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Orkaitę įkaitinti iki 190 C laipsnių. Kepimo skardą ištiesti kepimo popieriumi.
2.
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių baltų putų. Atsargiai įmaišykite sūrį. Baltymų masę dėkite ant kepimo popieriaus, formuodami 8 krepšelius, palikdami tarpelius. Į viduriukus atsargiai įdėkite trynius.
3.
Jei norite tirštesnių trynių, kepkite 14- 16 minučių. Jei norite skystesnių, kepkite 8 - 10 minučių. Apiberkite druska ir pipirais.