1.
Kiaulienos nugarinę supjaustyti piršto storumo riekėmis ir išmušti, kad suplonėtų. Aš gabaliuką įdedu tarp kepimo popieriaus lakštų, tuomet tiek muštukas, tiek visa virtuvė aplink lieka švarūs.
2.
Riekes pabarstyti prieskoniais, druska ir palikti marinuotis.
3.
Graikinius riešutus pakepinti sausoje keptuvėje. Pasmulkinti ir ir sumaišyti su 200 g pjaustytų džiovintų slyvų - tai bus suktinukų įdaras.
4.
Įdarą įsukti į mėsos riekes. Šefas siūlo surišti suktinukus, bet aš sukdama įdarą tvirčiau paspaudžiau, tad kepant neišsiardė.
5.
Suktinukus apkepinti keptuvėje. Tada sudėti į kepimo indą.
6.
Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinti stambiai tarkuotas, pasmulkintą svogūną ir 2 šaukštelius pomidorų pastos. Tada įpilti stiklinę vandens. Gautą masę užpilti ant suktinukų.
7.
Suktinukus kepti iki 180 laipsnių įkaitintos orkaitės viduruje 30-40 min.