Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti skiltelėmis.
Keptuvėje ištirpinti sviestą.
Cinamoną sumaišyti su druska, cukrumi.
Išplakti kiaušinius su prieskonių mišiniu, įmaišyti miltus.
Obuolių skilteles pamirkyti kiaušinio plakinyje ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių.
Su obuoliais tinka vaniliniai ledai.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)