Mėsą supjaustome kepsniukams, įtriname prieskoniais, užpilame išspausto apelsino sultimis. Palaikom apie 1-2 val. (galima ir per naktį). Kepsniukus dedame į skardą užpilame marinatu ir kepame orkaitėje kol iškepa ir gražiai apskrunda, 180°C temp. apie 15 - 20min.Išverdame bulves, pasigaminame grybų padažą, smulkiai supjaustome grybus, pakepiname ant sviesto, išgaravus susidariusiems skysčiams pagardinam prieskoniais ir dedame grietinę, dar šiek tiek pakepiname ir nukaičiame. Pasiruošiame mėgstamas salotas.
Kai jau bulvės išvirusios ir kepsniukai iškepame dedame į lėkštes, bulves, salotas ir peksniukus šalia vienas kito o padažu gausiai apipilam kepsniukus. Skonis ir kvapas tiesiog atneš rudenį tiesiai ant Jūsų stalo.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)