Sviestą su cukrumi mediniu šaukštu išsukau iki purios masės.
Įmušiau kiaušinius ir viską gerai išmaišiau.
Uogas ir svarainius sumaišiau su kefyru.
Supyliau į sviesto masę ir vėl viską išmaišiau.
Kitame inde sumaišiau miltus su druska, kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi. Subėriau į prieš tai pagamintą masę. Dar kartą viską išmaišiau.
Paruoštą tešlą supyliau į sviestu pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą.
Kepiau 170 laipsnių orkaitėje 55 minutes. Ataušti keksą palikau kepimo formoje.
Glajus - sulaužiau juodąjį šokoladą, įpyliau pieno ir pakaitinau ant silpnos ugnies iki vientisos masės. Ja apliejau ataušusį keksą. Apibarsčiau kokoso drožlėmis.
SKANAUS!