Autorius apie receptą:
Nuostabaus skonio ir kvapo karštas šokoladas. Zefyriukai jam suteikia saldumo, jei nesinori dėti cukraus. Galima taip pat puošti plakta grietinėle. Levandos suteikia
Nuostabaus skonio ir kvapo karštas šokoladas. Zefyriukai jam suteikia saldumo, jei nesinori dėti cukraus. Galima taip pat puošti plakta grietinėle. Levandos suteikia išskirtinį skonį ir kvapą šiam gėrimui. Puikiai tiks šaltam rudens vakarui ar ankstyvam rytui. Panašaus skonio gėrimus gamina kavinėse, tačiau galima jį pasidaryti ir namie, gal kiek sunkiau bus rasti levandų žiedų. Receptą radau žurnale "Prie kavos".
(...daugiau)(...mažiau)
Dorianas
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
150 gramų
juodojo šokolado
75 mililitrai
pieno
1 šaukštelis
levandų
225 mililitrai
vandens
Pabarstymui:
1 saujelė
zefyrų
(mini)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Levandas užpilti pienu ir užvirinti, palaukti 30 min, kol pritrauks.
2.
Šokoladą ištirpinti verdančiame vandenyje. Supilti į taurę ir užpilti levandų pienu. Galima pagardinti cukrumi. Viršų papuošti mini zefyriukais.