1.
Į dubenį suberiu miltus, žiupsnelį cukraus, druskos, išmaišau. Įmušu kiaušinį, supilu aliejų ir pieną, išmaišau kad neliktų gumuliukų. Palieku pastovėti.
2.
Pastovėjusią tešlą dar kartą permaišau. Lietinius kepu iki vidutinės kaitros įkaitintoje keptuvėje, ipilu aliejaus. Į keptuvę pilu samtelį tešlos, keptuvę pasukioju, kad tešla pasiskirstytų ir palieku kepti. Kai paviršius apdžiūna, blyną atasrgiai apverčiu ir pakepu dar minutę.
3.
Įdarui susmulkinu persikus kubeliais, pertrinu maskarponę per sietelį ir sumaišau su cukrumi.
4.
Į kiekvieną blynelį tolygiai dedu įdarą, sulankstau į trikampio formą. Vidutinio kaitrumo įkaitintoje keptuvėje ištirpinu sviestą, į jį suberiu cukrų, išmaišau. Į sviesto ir cukraus lydinį įdedu blyną, apkepu iš vienos pusės, apverčiu. Įpilu brendį, jį padegu, ir blynas gražiai paskrudinamas.
5.
Kremui maskaropnės sūrį, bananus, ir cukrų sudedu į kokteilių plaktuvą ir plaku kelias minutes, kol masė taps vientisa.
6.
Uogas sudedu į indą kuriame ruošiau įdarą, gerai išmaišau cukraus pudrą ir sulčių surišiklį. Tuomet paruoštą mišinį supilu ant šaldytų uogų. Užpilu šalto virinto vandens, lėtai permaišau tam jog nesusitrintų uogos. Laikau apie vieną valandą kambario temperatūroje, kartkartėmis pamaišau kol uogos atitirpsta ir jų sultys susiriša su cukrumi ir sulčių surišikliu.
7.
Į lėkštę dedu 2 vnt. iškeptų blynų, šalia lietinio pilu bananų ir maskarponės kremą, ant viršaus uždedu miško uogų įdarą. Puošiu šviežiais mėtų lapeliais.