Sumaišykite krakmolą su kepimo milteliais, druska ir paprika ir įpilkite 150 ml šalto vandens. Gerai suplakite baltymus ir įmaišykite į tešlą.
Smulkiai sukapokite imbierą ir čilio pipiriuką, suberkite į apelsinų sultis ir virkite 15 minučių. Šaukštą krakmolo sumaišykite su 5 šaukštais šalto vandens ir supilkite į padažą.
Nulupkite ir paruoškite šparagus. Virkite apie 7 minutes pasūdytame vandenyje, įbėrę žiupsnelį cukraus.
Nukoškite kiaurasamčiu, šparagus pavoliokite tešloje ir virkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai pageltonuos.
Žuvį įtrinkite citrinos žievele, pabarstykite pipirais ir patiekite supjaustytą žalią arba pakepintą aliejuje su šparagais ir padažu.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)