Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
500 gramų | pieno | |
4 vienetai | kiaušinių | |
250 gramų | kvietinių miltų (naudojome „Kauno grūdų“ „ Bajoriškus“) | |
40 gramų | sviesto | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Įdarui: | ||
250 gramų | rikotos sūrio | |
150 gramų | mocarela sūrio | |
2 šaukštai | kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto) | |
1 pundelis | krapų | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal skonį | česnako granulės | |
Padažui: | ||
200 mililitrų | grietinėlės, liesos (10%) | |
20 gramų | sviesto | |
0.5 šaukšto | kvietinių miltų (naudojome „Kauno grūdų“ „ Bajoriškus“) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal skonį | česnako granulės |