1.
Įdarui voveraites gerai nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje.
2.
Smulkiai supjaustome svogūną. Voveraitės jei didelės, supjaustome.
3.
Keptuvėje įkaitiname 1-2 šaukštus aliejaus ir apkepiname svogūną. Dedame voveraites ir kepame, pamaišant, dar 5 minutes. Pagardiname druska ir pipirais.
4.
Svogūnų laiškus supjaustome ir smulkiai sutarkuojame sūrį, atidedame.
5.
Tešlai supjaustome kubeliais šaltą sviestą.
6.
Į dubenį beriame miltus, smulkiai tarkuotą sūrį, druską, dedame supjaustytą sviestą ir triname tarp pirštų, kol susidarys trupiniai. Įmušame kiaušinį ir užmaišome tešlą. Turi sušokti į rutuliuką. Jei nepavykstą, įpilkite 1-2 šaukštus vandens.
7.
Tešlą plonai iškočiojame (apie 3 mm). Geriausia iš karto kočioti ant kepimo popieriaus lapo. Ant tešlos dedame svogūnų laiškus, nuo kraštų paliekant 5 cm. Beriame sūrį. Toliau dedame keptas voveraites, apibarstome sūriu. Kraštus užlenkiame.
8.
Galetę kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 min.