Autorius apie receptą:
Ko gero nesumeluosiu sakydama, kad tai greičiausiai ir lengviausiai paruošiamas vištienos patiekalas. Taigi, šuoliuojam į virtuvę!
Ko gero nesumeluosiu sakydama, kad tai greičiausiai ir lengviausiai paruošiamas vištienos patiekalas. Taigi, šuoliuojam į virtuvę!
Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai
mažosios vištienos filė
8 riekės
šaltai rūkytos šoninės
8 lapai
šalavijo
(nebūtina)
1 šaukštas
alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Ant lentelės išdėliokite vištienos file gabalėlius. Ant jų uždėkite po vieną šalavijo lapelį ir kiekvieną apsukite šoninės juostele. Papildomai jokių prieskonių nedėkite, nuo šoninės vištiena bus sultinga ir aromatinga bei žinoma gardi.
2.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Jei naudojate šalavijo lapelius, tuomet gabalėlį dėkite taip, kad lapelis būtų ant keptuvės dugno. Kepkite po 6 min. iš abiejų pusių (kepimo laikas priklausys nuo gabalėlių dydžio).