Autorius apie receptą:
Minimum pastangų - maximum rezultato! Sutikit, atrodo efektingai, net nepaisant mano fotografavimo įgūdžių. O kad žinotumėt dar kaip ir skanu! Beje, jeigu mėgstate saldžiau,
Minimum pastangų - maximum rezultato! Sutikit, atrodo efektingai, net nepaisant mano fotografavimo įgūdžių. O kad žinotumėt dar kaip ir skanu! Beje, jeigu mėgstate saldžiau, cukraus galite dėti ir daugiau - desertai bus ne tokie "dietiniai", o baltymai bus tvirtesnės tekstūros, bet vis tiek skanu.
(...daugiau)(...mažiau)Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų
sausainių
(tiks Selga, Gaidelis ar kiti panašūs)
1 sauja
uogų
2 vienetai
kiaušinių baltymų
20 gramų
agavos sirupo
(arba 30 g cukraus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Baltymus su sirupu išplakti iki standžių putų, plakti keletą minučių. Plakant galite įberti truputį citrinos rūgšties ar įpilti pusę arbatinio šaukštelio acto, tada baltymai bus stabilesni.
2.
Ant kiekvieno sausainio dėti uogas ir jas "aprengti" išplaktais baltymais.
3.
Kepti apie 10 minučių iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
4.
Tikėjausi palaukti, gal atsiras ašarėlių kaip pyrage "Angelo ašaros", bet šie skanėstai nespėjo net pilnai atšalti, taip greit buvo suvalgyti.