1.
Ruošiame lakštus. Sluoksniuotos tešlos lapelius šiek tiek pakočioti, kad būtų plonesni ir didesni. Uždėti lėkštutę ir apipjauti, kad būtų apvalūs lakštai, bet jei norite, galite daryti kvadratinius ar stačiakampio formos. Atlikusius gabaliukus nuo pjaustymo pasilikti, juos naudosime pabarstymui ir puošimui.
2.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, dėti paplotį (jei telpa, galima dėti ir po du). Paplotį pabadyti šakute, šalia sudėti likusius atpjautus gabaliukus.
3.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių orkaitėje ir kepti apie 15 minučių iki kol pakils ir šiek tiek paruduos.
4.
Iškepusius nedidelius gabaliukus sutrupinti, o lakštus atidėti atvėsti.
5.
Gaminame kremą. Į puodą suberti cukrų, įmušti kiaušinius, sudėti trynius ir išplakti iki vientisos masės. Tuomet berti krakmolą ir išplakti. Pilti sutirštintą kondensuotą pieną, išmaišyti ir nuolat maišant supilti pieną.
6.
Paruoštą kremą virti ant vidutinės kaitros nuolat maišant apie 15 - 20 minučių iki kol kremas sutirštės, tuomet dėti sviestą, vanilę ir permaišyti iki vientisos masės. Kremą uždengti maistinę plėvele taip, kad liestų patį kremą ir palikti kambario temperatūroje iki kol atvės.
7.
Pertepimui į puodą dėti vyšnias, berti cukrų, išmaišyti ir palikti apie 15 minučių pastovėti, kad vyšnios išleistų sultis. Tuomet vyšnias užvirti.
8.
Į dubenėlį pilti vandenį, berti krakmolą ir išmaišyti. Paruoštą masę supilti į puodą su vyšniomis nuolat maišant. Pavirti kelias minutes iki kol pradės tirštėti.
9.
Ant lėkštės dėti sluoksniuotos tešlos lakštą, dėti kremo ir paskirstyti per visą plotį. Vėl dėti lakštą, sukrėsti vyšnių įdarą ir paskirstyti per visą plotį. Vėl dėti lakštą, tepti kremu ir taip sluoksniuoti iki kol neliks ingredientų. Viršų pabarstyti paruoštais trupiniais.
10.
Paruoštą tortą dėti į šaldytuvą ir palikti pastovėti nakčiai, kad skoniai susijungtų.