Autorius apie receptą:
Gaivus vyšnių limonadas. Pavyksta ne tik vasariškai gaivus, bet ir labai skanus. Puikus būdas panaudoti šias vasariškas uogas.
Gaivus vyšnių limonadas. Pavyksta ne tik vasariškai gaivus, bet ir labai skanus. Puikus būdas panaudoti šias vasariškas uogas.
Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 litro
gazuoto vandens
500 gramų
vyšnių
90 gramų
cukraus
pagal skonį
mėtų
pagal skonį
ledukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Iš vyšnių išimti kauliukus, užpilti cukrumi. Palikti porai valandų arba per naktį.
2.
Tuomet vyšnias supilti į koštuvą ir surinkti susidariusį sirupą. Likusias vyšnias galima panaudoti uogienei virti ar į kepinius.
3.
Į gautą sirupą pilti gazuotą vandenį, pagardinti ledukais ir mėtomis.