Autorius apie receptą:
Kas sakė, kad valgyti žaliai neskanu?! Tas tikrai neragavo šių salotų. Šios salotos tai puiki dienos pradžia.
Kas sakė, kad valgyti žaliai neskanu?! Tas tikrai neragavo šių salotų. Šios salotos tai puiki dienos pradžia.
Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai
apelsinų
2 vienetai
kivių
1 saujelė
razinų
1 saujelė
graikinių riešutų
1 šaukštas
apelsinų sulčių
1 šaukštelis
medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Apelsinus perpjauti pusiau, iš vienos pusės išspausti sultis. Kitus nulupti ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
2.
Kivius nulupti ir supjaustyti.
3.
Į dubenį sudėti apelsinus, kivius, riešutus ir razinas. Užpilti medaus, apelsinų sulčių ir išmaišyti.