Autorius apie receptą:
Maloniai atgaivinanti arbūzų sriuba - kokteilis. Ypač tinka, jei kartais kaitriomis dienomis pamirštate daugiau skysčių. Skaniausia, jei naudojate šaldytuve atvėsintą
Maloniai atgaivinanti arbūzų sriuba - kokteilis. Ypač tinka, jei kartais kaitriomis dienomis pamirštate daugiau skysčių. Skaniausia, jei naudojate šaldytuve atvėsintą arbūzą.
(...daugiau)(...mažiau)
Renata
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 kilogramo
arbūzo
(skaniau šalto)
1 vienetas
citrinų
1 šaukštas
medaus
(arba klevų sirupo)
pagal poreikį
gazuoto vandens
pagal poreikį
mėtų
(patiekiant, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Arbūzą supjaustyti kubeliais ir sudėti į trintuvą.
2.
Pasaldinti medumi, išspausti citrinos sultis.
3.
Arbūzo masę trinti, skystumą reguliuojant vandens kiekiu.