Druskoje kepta dorada

AUTORIUS:
Rasa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Druskoje kepta dorada
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Žuviai:
3 karališkos dorados (žuvys),
3 kg stambios druskos.
Garnyrui:
300-400 g vyšninių pomidorų,
2 mėlynieji svogūnai,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
druska,
juodieji pipirai.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalykite žuvų vidurius, nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių temperatūros. Kepimo formą išklokite folija, tada supilkite dalį druskos į apačią ir sudėkite žuvis. Likusią druską užpilkite ant viršaus taip, kad pilnai uždengtų žuvis. Kepkite orkaitėje 30-35 min. Doradoms iškepus išimkite jas iš orkaitės, mėsos plaktuku padaužykite susidariusią druskos plutą, atsargiai išimkite žuvis, nuvalykite druską ir atsargiai išdarinėkite. Garnyrui per pusę perpjaukite vyšninius pomidorus, griežinėliais supjaustykite svogūnus, viską sumaišykite ir pagardinkite druska bei pipirais. Salotas užpilkite alyvuogių aliejumi ir patiekite su žuvimi. Žuvies patiekalas paruoštas! Skanaus!
AUTORIUS: Rasa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
EmilisLauraemilgarsdal
2012-01-13 13:34
Nerealu ATSAKYTI
EmilisLauraemilgarsdal
2012-01-13 13:33
Nerealu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital