Autorius apie receptą:
Dabar žinau, kad ir pati tokią bulvių košę darysiu visada ir dar draugams papasakosiu, kad išbandytų. Jos paslaptis slypi būtent gaminimo būde.
Dabar žinau, kad ir pati tokią bulvių košę darysiu visada ir dar draugams papasakosiu, kad išbandytų. Jos paslaptis slypi būtent gaminimo būde.
Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai
bulvių
(nedidelių)
0.5 stiklinės
pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pasūdytame vandenyje išvirti bulves. Virti apie 20 minučių, ar išvirė patikrinti peiliu: smeigti peilį į bulvę, jei lengvai nuslysta - bulvės išvirė, jei peilis stipriai įsminga ir bulvė gerai laikosi, virti dar 5 minutes. Nuo bulvių nusunkti vandenį.
2.
Bulves plakti elektriniu plakikliu (taip, mikseriu, kuriuo plakate kremus desertams) mažiausiu greičiu, kol bulvės susismulkins.
3.
Pilti pašildytą pieną ir plakti toliau, kol bulvių masė taps kreminė ir šiek tiek padidės. Skanaus!