Plakta manų košė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Plakta manų košė
Plakta manų košė
Plakta manų košė
Plakta manų košė
Autorius apie receptą: Plakta manų košė - absoliučiai vaikystės skonis. Panašiai kaip ir manų košė su cukrumi ir cinamonu, tik dar geriau, nes gaminama buvo išimtinai retai. Na kai mamos nuotaika Plakta manų košė - absoliučiai vaikystės skonis. Panašiai kaip ir manų košė su cukrumi ir cinamonu, tik dar geriau, nes gaminama buvo išimtinai retai. Na kai mamos nuotaika būdavo rožinė. Labai laukdavau tų purių rožinių debesėlių. Tiesa, mama niekad nepildavo ant jos pieno. O man patinka šiek tiek šliukštelt. Pienas sušvelnina kiek kartoką košės skonį. (...daugiau) Justina, Sugar to Dust
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų vandens
200 gramų bruknių (šviežių ar šaldytų arba spanguolių)
80 gramų cukraus
65 gramai manų kruopų
Patiekiant:
500 mililitrų pieno
pagal poreikį uogų (mėgstamų arba vaisių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Suberkite uogas ir cukrų į puodą, supilkite vandenį ir užvirkite. Sumažinkite kaitrą ir virkite apie 15 - 20 min. iki kol uogos suvirs.
2.
Perkoškite uogų nuovirą per sietelį, uogas pertrinkite ir tirščius sumaišykite su nuoviru (tik uogų odelių nenaudokite).
3.
Supilkite perkoštą uogų nuovirą su tirščiais į puodą ir suberkite manų kruopas. Kaitinkite apie 5 minutes ant vidutinės kaitros visą laiką maišydami iki kol kruopos išvirs ir masė sutirštės.
4.
Išvirusią košę supilkite į didesnį dubenį ir palikite atvėsti iki kambario temperatūros. Atvėsusią košę plakite elektriniu plaktuvu apie 7 - 10 min. Beplakant košė pašviesės ir taps panaši į putėsius.
5.
Sudėkite išplaktą košę į dubenėlius ir palikite šaldytuve, kad atšaltų ir sutvirtėtų.
6.
Atšalusią košę patiekite su pienu ir uogomis bei vaisiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital