Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Žali(nevirti) jauni burokėliai,
alyvų aliejus
Balzamiko actas arba soja 5-10 gr
silkės file 50 gr
svogūnų laiškai
citrinos skiltelė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į negilią lėkštę sudedame (išklojame jos dugną) plonai pjaustytų nuvalytų burokėlių griežinėliais. Pjaustyti galima ir per spec. tarką arba bulvių skustuku. Bet tada bus truputuką ilgoki. Ant burokėlių pašlakstome aliejumi, balzamiko actu. Per vidurį dedame silkės suktinukus (rolmpopsiukus) ir papuošiame svogūno laišku bei citrinos skiltele. Patikėkite, tikrai įdomu ir labai skanu. Tik stenkitės kaip galima ploniau supjaustytu burokėlius.