Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 svogūnas
2-3 stiklinės džiovintų grybų
1 skiltelė česnako
2 šaukštai miltų
100 g sviesto
2 stiklinės pieno
druska
pipirai
muskatas
20 žalių bulvių
3 virtos bulvės
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žalias bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame. Virtas bulves sumalame mėsmale ir suminkome su pasūdytomis tarkuotomis bulvėmis.
Iš šios masės formuojame kukulius, įspaudžiame juose duobutes ir verdame pasūdytame vandenyje.
Padažui su sviestu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną bei išmirkytus ir išvirtus grybus. Suberiame miltus ir nuolat maišydami po truputį supilame pieną. Padažą paskaniname pipirais, muskatais ir česnaku.
Padažą patiekiame atskirai arba užpiltą ant kukulių.