Autorius apie receptą:
Salotos labai skanios vienos, tačiau puikiai tinka kaip garnyras, ypač prie šventinės anties ar vištos.
Salotos labai skanios vienos, tačiau puikiai tinka kaip garnyras, ypač prie šventinės anties ar vištos.
Diana
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 galva
brokolių
2 vienetai
obuolių
150 gramų
salierų stiebų
1 vienetas
rausvųjų svogūnų
50 gramų
moliūgų sėklų
1 šaukštas
majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Brokolį nuplikau verdančiu vandeniu ir susmulkinu.
2.
Obuolius, salierą ir svogūną supjaustau kubeliais.
3.
Daržoves ir obuolius sumaišau su majonezu ir moliūgų sėklomis.