Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos
100 g pieniško šokolado
100 g sviesto
200 g kondensuoto pieno
Cukraus pudra (truputį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlą atšildyti. Pasiruošti kremą: kambario temperatūros sviestą ir kondensuotą pieną išsukti su karšto vandens vonelėje tirpintu šokoladu. Masę galima išplakti mikseriu. Paruošta mase tepti tešlos lakštus, susukti į ritinėlį ir supjaustyti riekelėmis. Dėti ant skardos išklotos kepimo popieriumi, šauti į 180 laipsnių orkaitę ir kepti apie 20-25 min, kol gražiai apskrus. Iškeptas bandeles apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!