Bananiniai vafliai be kvietinių miltų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Bananiniai vafliai be kvietinių miltų
Autorius apie receptą: Juos gaminu visiškai paprastai, nes vaflius valgau tik rytais ir tikrai ryte neturiu noro ilgai sukinėtis virtuvėje, taip pat nevalgau glitimo turinčių produktų, tad kvietinius Juos gaminu visiškai paprastai, nes vaflius valgau tik rytais ir tikrai ryte neturiu noro ilgai sukinėtis virtuvėje, taip pat nevalgau glitimo turinčių produktų, tad kvietinius miltus pakeičiau avižiniais. Labai gerai šiam receptui sunaudoti prinokusius bananus, kurių matome jog jau niekaip nesuvalgysime. (...daugiau) Aušra, Skaniai sveikai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
180 mililitrų augalinio pieno (arba paprasto mėgiamo)
150 gramų avižinių miltų
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
2 vienetai bananų
1 šaukštas medaus
1 šaukštelis tapijokos krakmolo (arba kukurūzų krakmolo, žr. patarimus)
0.5 šaukštelio vanilės ekstrakto
pagal poreikį augalinio aliejaus (arba kokosų sviesto)
Patiekiant:
pagal skonį bananų
pagal skonį agavos sirupo
pagal skonį graikinių riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį berti avižinius miltus, kepimo miltelius, krakmolą, išmaišyti.
2.
Į kitą dubenį dėti bananus, sutrinti elektriniu trintuvu arba šakute, pilti pieną, dėti medų, vanilę ir gerai išmaišyti.
3.
Miltų masę suberti į dubenį su bananais, viską išmaišyti.
4.
Įkaitinti vaflių keptuvę, lengvai apipurkšti augaliniu aliejumi arba patepti kokosų sviestu. Dėti keletą šaukštų tešlos į vaflių keptuvę ir kepti apie 4 minutes.
5.
Keptuvėje pakepinti smulkintus graikinius riešutus ir jais apiberti vaflius, apšlakstyti agavų sirupu, papuošti bananų griežinėliais.
Patarimai:
Tapijokos krakmolas naudojamas kaip tirštiklis, kurio kartais prireikia patiekaluose, kuriuose naudojami miltai be glitimo, bet galima keisti jį kitu krakmolu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital