Autorius apie receptą:
Paprasčiausias ledų pagaminimo receptas ir geriausias būdas panaudoti peraugusius bananus!
Paprasčiausias ledų pagaminimo receptas ir geriausias būdas panaudoti peraugusius bananus!
Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas
bananų
1 sauja
aviečių
(šviežių arba kitų uogų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bananus nuplauti ir supjaustyti gabalėliais, tuomet sudėti į šaldymo kamerą kartu su avietėmis. Laikyti iki kol bananai ir uogos sušals.
2.
Į elektrinį trintuvą sudėti sušaldytus bananus ir uogas, sutrinti iki vientisos tirštos masės. Masė turi būti kremo konsistencijos, tiršta. Jei matote, kad trintuvui sekasi "sunkiai" trinti šaldytus vaisius, įpilkite keletą šaukštų kokoso pieno arba kito skysčio.
3.
Paruoštą masę sudėti į vaflinius ragelius arba lėkštutes.