Autorius apie receptą:
Kai už lango lietus ir nosies nesinori kišti lauk, tai belieka tik įsisupti į šiltą pledą ir gerti karštą šokoladą. Šį receptą seniai pamačiau internete ir užsirašiau į
Kai už lango lietus ir nosies nesinori kišti lauk, tai belieka tik įsisupti į šiltą pledą ir gerti karštą šokoladą. Šį receptą seniai pamačiau internete ir užsirašiau į užrašų knygelę, kad nepasimestu ir aš galėčiau išbandyti. Prisipažinsiu, ilgai tam ruošiausi, bet šiandieną supykau ant savęs ir pasiruošiau. Vaikai pasikvietė draugų, jie dūksta viršuje, o aš mėgaujuosi puodeliu karšto šokolado. Nors recepte ir nebuvo to paminėta, bet šį karštą skanumyną pagardinau žiupsneliu rūkyto cukraus.
(...daugiau)(...mažiau)Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 mililitrų
pieno
100 gramų
balto šokolado
1 šaukštelis
tirpios kavos
0.5 šaukštelio
cinamono
1 žiupsnelis
rūkyto cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Prikaistuvyje užkaičiame pieną ir į jį sudedame sulaužytą šokoladą, suberiame cinamoną ir kavą.
2.
Maišant kaitinti, kol šokoladas visiškai ištirps.
3.
Karštas šokoladas turi būti šiltas, bet neužvirintas. Supilstykite į norimus puodelius. Prieš tiekiant užberkite ant viršaus rūkyto cukraus.