Ledinė uogų latte

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Ledinė uogų latte
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Ledinė uogų latte
Ledinė uogų latte
Ledinė uogų latte
Autorius apie receptą: Tai tikrai tobulas vasaros gėrimas - puikaus skonio, super gaivus ir be galo dailiai atrodantis. Šįkart aš jį gaminau iš braškių, bet tinka ir kitokios vasaros uogos - vyšnios, Tai tikrai tobulas vasaros gėrimas - puikaus skonio, super gaivus ir be galo dailiai atrodantis. Šįkart aš jį gaminau iš braškių, bet tinka ir kitokios vasaros uogos - vyšnios, mėlynės, šilauogės, avietės ar dar kitos. Priklausomai nuo uogų rūšies, žinoma, šiek tiek skirsis šio gėrimo skonis ir spalva, bet jis bus ne mažiau puikus. (...daugiau) Dovilė, Be Dietų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 litras ledukų
250 gramų uogų (naudojau braškes, bet tinka ir kitokios mėgiamos)
250 mililitrų vaisinės arbatos (aš naudojau miško uogų skonio AROMA TEA)
100 mililitrų kokosų pieno (arba grietinėlės ar tiesiog mėgiamo augalinio pieno)
3 šaukštai klevų sirupo (ar medaus arba cukraus ar ksilitolio ar kitokio saldiklio)
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Papuošimui:
šiek tiek kokosų kremo (arba plaktos grietinėlės)
šiek tiek džiovintų rožių žiedlapių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Paruoškite stiprią vaisinę arbatą. Aš 1 pakelį arbatos užplikau 250ml vandens ir palieku arbatą atvėsti jo neišimdama.
2.
Uogas švariai nuplaukite. Nuvalykite kotelius, jei reikia - išimkite kauliukus.
3.
Į elektrinio trintuvo indą berkite uogas, pilkite atvėsusią arbatą ir klevų sirupą (ar kitą saldiklį), vanilės ekstraktą ir kokosų pieną (arba grietinėlę). Sutrinkite iki vientisos tyrės.
4.
Paragaukite, ar patinka jos skonis - turėtų būti maloniai saldžiarūgštė. Jei atrodo per rūgšti, įdėkite dar saldiklio.
5.
Į trintuvą ant tyrės berkite ledukus. Sutrinkite dideliu greičiu iki masė atrodys daugmaž vientisa, nebebus didelių ledo gabalėlių.
6.
Paruoštą uogų latte supilstykite į stiklines. Papildomai galite papuošti kokosų kremu (ar plakta grietinėle), pabarstyti džiovintais rožių žiedlapiais.
7.
Tiekite iškart.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital