Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg moliūgo minkštimo
4 dideli obuoliai
2 dideli apelsinai
2 kg cukraus
gvazdikėlių ir cinamono lazdelių
stiklinė vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Apelsinus su žievelėmis gerai nušveisti, nusausinti ir supjaustyti ketvirčiais, o tada įstrižai plonais griežinėliais. Moliūgą sutarkuoti stambia tarka. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir taip pat sutarkuoti. Į vaisių masę ipilti stiklinę vandens, įdėti cukrų ir virti ant silpnos ugnies, kol vaisiai suminkštės. Įdėti gvazdikėlius ir cinamono lazdeles, dar kelias minutes pavirti , supilstyti į paruoštus stiklainius ir užsukti