Išberiame miltus į didesnį indą. Tada supjaustytą sviestą, gabaliukais, sumetame į miltus ir minkome, kol masė bus biri. Į tą masę įdedame 3 kiaušinius ir 200 g grietinės, minkome, kol tešla nebelips prie rankų ir taps vientisa. Įdedame tešlą į šaldytuvą 30 min.
Faršą gaminame kaip kotletams. Vietoje kiaušinio įdedame 20 g ištirpinto sviesto ir užpilame užkaitintu vandeniu, kad mėsa viduje būtų nesausa iškepus kibinams.
Tešlą plėšome gabaliukais ir kočiojame iki rutulio formos. Įdedame mėsą ir lipdome kibinus.
Į skardą įdedame kepimo popierių, išteptą sviestu, sudedam kibinus. Kibinus aptepame kiaušinio tryniu ir dedame į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę 20-25 minutėms.
SKANAUS!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)