Bolivinę balandą gerai nuplauti sietelyje, suberti į verdantį vandenį, uždengti puodą ir troškinti ant silpnos ugnies apie 15 minučių.
Dar 10 minučių leisti išbrinkti.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
250 gramų | sėklų mišinio (Bolivinės balandos ) | |
150 gramų | vištienos filė | |
150 gramų | mango vaisiaus (pjaustytas) | |
1 vienetas | avokadų | |
2 šaukštai | petražolių (kapotos) | |
2 šaukštai | svogūnų laiškų (pjaustyti) | |
1 saujelė | pipirnės | |
Užpilui: | ||
25 mililitrai | alyvuogių aliejaus | |
1 vienetas | žaliųjų citrinų | |
1.5 šaukšto | skysto medaus | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |