1.
Kiekvienos vištienos krūtinėlės šone padaryti įpjovą, bet neįpjauti iki galo. Pabarstyti druska ir pipirais iš visų pusių.
2.
Česnaką smulkiai sukapoti. Į keptuvę įpilti aliejaus, sudėti špinatus, česnaką, įberti druskos, pakepti 2 minutes nuolat maišant. Nukelti nuo kaitros ir palikti iki kol atvės.
3.
Į dubenį sudėti varškę, 50 gramų mocarelos sūrio, špinatus, įberti druskos ir pipirų, sumaišyti iki vientisos masės.
4.
Į kiekvieną vištienos krūtinėlės įpjovą įdėti paruošto įdaro, jei norisi, kraštus galima sutvirtinti mediniais pagaliukais, kad laikytųsi.
5.
Kepimo formą patepti aliejumi, sudėti vištieną, uždengti folija.
6.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių. Tuomet ištraukti, atidengti foliją, pabarstyti likusiu sūriu kepsnelius ir kepti dar apie 10 minučių ar iki kol sūris išsilydys ir vištiena bus iškepusi.
7.
Garnyrui puikiai tinka pomidorai, raugintos, marinuotos ar šviežios mėgstamos daržovės, makaronai ar kitas mėgstamas garnyras.