Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g varškės
30 g miltinio cukraus
3 – 4 obuoliai
250 g margarino VILNIAUS kepiniams
250 g miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę gerai ištrinkite. Obuolius nusilupkite, pašalinkite sėklalizdžius, ir supjaustykite skiltelėmis. Margariną sumaišykite su varške ir miltais. Gerai suminkytą tešlą iškočiokite (prieš kočiojant palaikykite šaldytuve, tada ne taip lips prie rankų), išpjaustykite apskritimus. Į jų vidų dėkite po obuolio skiltelę ir perlenkite, dėkite į kepimo formą.
Kepkite 180 C laipsnių temperatūroje 25 – 30 minučių. Iškepusius apibarstykite miltiniu cukrumi.