Sutrinkite sausainius ir sumaišykite su lydytu sviestu.
trintų sausainių masę sudėkite į kepimo indą (24 cm skersmens) ir kepkite orkaitėje 175°C temperatūroje apie 10 minučių. Iškepusius sausainius, palikite juos atvėsti.
Sumaišykite kreminį ir kaimišką sūrį, cukrų, kukurūzų krakmolą bei kardamoną. Įmaišykite vieną po kito kiaušinius ir grietinėlę. Išlydykite šokoladą ir supilkite ant viršaus. Gautą masę tolygiai paskirstykite ant pyrago ir ant viršaus uždėkite mėlynių.
Kepkite pyragą 175°C temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.
Kepimo pabaigoje uždenkite indą folija, kad paviršius neapdegtų. Išjungę orkaitę, pyragą dar palikite pastovėti 10 minučių.
Po to, išimkite jį iš kepimo indo ir papuoškite šviežiomis mėlynėmis bei vaniliniu cukrumi.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)