Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg žalios skumbrės
prieskonių
100 g konservuotų šparaginių pupelių
100 g konservuotų žirnelių
2 obuoliai (Obuolys)
majonezo
1 stiklinė slyvų iš kompoto
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Skumbres išdoroti, įmesti į verdantį vandenį su prieskoniais, išvirti, išimti ašakas, o mėsą supjaustyti mažais gabalėliais.
Konservuotas daržoves perkošti per sietelį, išmaišyti su žuvimi bei obuoliais, supjaustytais kubeliais.
Išmaišyti su majonezu, pagardinti pagal skonį.
Stiklinės salotinės dugną iškloti sluoksniu nusunktų slyvų puselių iš kompoto, po to sudėti salotas, o ant viršaus - vėl slyvų puseles pjūviu į viršų ir į kiekvieną įdėti šiek tiek žaliųjų žirnelių.