Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 virti kiaušiniai
2 svogūnai
4 obuoliai (Obuolys)
300 g fermentinio sūrio
100 g graikiškų riešutų
200 g majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius smulkiai sukapoti ir suberti į salotinę, tada sudėti pamarinuotų svogūnų sluoksnį (1/2 šaukštelio cukraus, šaukštelis acto, šaukštas aliejaus ir 150g karšto vandens - susmulkintus svogūnus 20 min. laikyti tokiame marinate).
Obuolius išmirkyti sūriame vandenyje (20 min.), sutarkuoti ir sudėti ant svogūnų.
Ant obuolių suberti tarkuotą (smulkiai) fermentinį sūrį, užpilti majonezu ir apiberti sukapotais riešutais.